• 内页banner(3)

bursdagsfest i mars

Hver måned vil produsenten av King Gifts holde bursdagsfest for de ansatte som har bursdag den måneden.Som et selskap med en historie på 15 år, håper vi at hver ansatt kan nyte fordelene av selskapet mens selskapet utvikler seg, slik at hver ansatt kan få åndelig tilfredsstillelse mens de jobber.

Humanisert ledelse er en viktig del av bedriften, bedriftskulturen fortsetter å bygge opp den ansattes arbeidsånd og personlige følelser, skape et avslappet og harmonisk arbeidsmiljø og mellommenneskelige relasjoner, for å ytterligere styrke den ansattes kollektive æresfølelse, ansvarsfølelse og misjonsfølelse, dyrke den ansattes ærlige og vennlige arbeidsinnstilling og stil.

"Det er bare en liten gest for ansattes bursdag, men det viser selskapets kjærlighet til ansatte og vil definitivt spille en positiv rolle i å fremme entusiasmen til de ansatte."Det kan sies at den sanne omsorgen er drysset i hvert hjørne av bedriften, slik at selskapet har dannet en sterk samhørighet, den ansatte kan være forent og slite med helteholdningen, hele veien for å følge veksten til selskapet, gjennom tykt og tynt.

Suksessen til bursdagsfeiringen er kun en opptakt til selskapets påfølgende medarbeideraktiviteter, og det er også begynnelsen på selskapets satsing på å berike ansattes fritidsliv og ta mer vare på dem.Jeg tror at i de kommende dagene, under felles innsats fra alle ansatte i King Gifts, vil vi skape en samlet og samarbeidende, harmonisk, positiv og stridbar arbeidsatmosfære for selskapet, slik at King Gifts vil skape mer strålende i årene som kommer. .

Til slutt, ønsk alle bursdags- og kommende bursdagsansatte trygge og unge for alltid!I de kommende årene, lykkelig liv, jevnt arbeid!For vår felles sak, hjerte sammen for å skrive det mest fantastiske kapittelet i livet.


Innleggstid: Mar-07-2023